Not so flash and not so mobsters?

南非 IT 媒體的報導:Leak dries up Taiwan’s first ‘flash’ flood

Taipei – Taiwanese efforts to launch the flash-mob phenomenon were thwarted when details of the surprise gathering were leaked.

中文媒體報導:

# 聯合報:全台快閃族 眼明耳快等著瞧
# 自由時報:台灣快閃族 首場等無人
# 新浪新聞:國內快閃族 沒人帶頭不敢動作
# 蕃薯藤:快閃族進駐台灣 邀約無厘頭演出
# 中國時報:快閃族沒膽 膜拜秀破功

延伸閱讀:其實台灣恐怕早就有了專業的快閃族 – zonble / substantial mob – inertia / FLASHING MOB, CLASHING JOB – Obese

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d 位部落客按了讚:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close